Tradition

Dette er da en fantastisk ide! Efterskolemønten er efterskoleelevernes svar på en studenterhue, en genstand, som man kun kan modtage, hvis man har gennemført et efterskoleophold.

I 1851 startede den første efterskole i Danmark. I 2019 har der været 1 million unge på efterskole i Danmark. Derfor starter denne tradition, for at symbolisere det stærke fællesskab som efterskolerne er en del af.

Alle eleverne for et unikt elevnummer, som starter ved 1000001. De kan bruge den som halsskæde, nøglering, armbånd eller noget helt andet.

Det er så fint at tage et efterskoleophold, det er et skoleår hvor man skaber en masse nye venner, man får ekstra fokus på indlæring og en masse gode oplevelser. Ens børn bliver også meget selvstændige og det er da rigtig sundt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *