Tunmousse med salat

Denne tunmousse er fedtfattig og smager dejligt!

Forleden fik vi dette til aftensmad og det var et stort hit.

Tunmoussen var nem at smække sammen, den er uden smør og husblas og tager 5 min at lave.

Jeg brugte 800 gram tun, vi var en familie på 4 der skulle spise den. Derefter 500 gram creme fraiche, salt og peber og saften fra en ½-1 citron. Der var i øvrigt noget tilbage efter vi var færdige, som vi tager til frokost i dag.

Tilbehøret kan man jo selv vælge. Vi havde en del rester af grønt fra dagen inden i køleskabet. Alt kan bruges til denne ret. Samme med brød. Vi købte nogle små grove flutes, men man kan også bruge rugbrød,,, måske ristet eller lyst brød.

Velbekommen!

13 thoughts on “Tunmousse med salat

 1. Ser super lækkert og sundt ud, Lisa ??.

  Den prøver vi i løbet af ugen. Og jeg tænker:

  Den bliver bare urimeligt cremet når jeg bruger min sædvanlige creme fraiche 38 til den. Mums!

  Så skal det grønne ved siden af nok glide med ned…

  1. Hej Maria, tænker du den skal være mere fedtfattig, så kan jeg anbefale skyr, så får du også lidt mere protein!

 2. Ser lækkert ud. Tak for idéen til hvad jeg skal lave én af dagene! ??
  I øvrigt – har du prøvet med tun i olie?

  1. Nej, jeg har ikke prøvet den med olie, men mon ikke det smager dejligt med begge dele,,, du må vende tilbage med et godt svar. jeg kan godt være lidt fedtforskrækket til tider, så tager automatisk bare altid den med vand ;o)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *