Hvordan fik man sine veninder og venner..

Nogle gange er der en sjov eller interessant historie bag,,,, jeg vil prøve at dele et par stykker over en periode….

Da jeg var barn flyttede vi en del og jeg har derfor gået på en del forskellige skoler. I en af de klasser jeg kom ind i , var der en lille klike på 3 piger, som jeg begyndte at snakke med. De inviterede mig med til lidt hygge, mener det var skolebio. Vi skulle så mødes der næste dag.

Problemet der var bare, at de slet ikke ville være venner med mig, ja sådan kan man opleve så mange “hyggelige” ting i de unge år. Jeg fik så et opkald aftenen før af den ene af pigerne, hun havde fået dårlig samvittighed.

Hun fortalte mig om episoden og sagde, at jeg ikke skulle dukke op. Det var selvfølgelig ikke en fed oplevelse, men modstand gør vel en lidt stærk,,, så jeg kom fint igennem dette og hende der ringede, blev min bedste veninde i flere år. Vi har ikke så meget kontakt i dag, men hun betød meget for mig, da hun viste omsorg og var altid loyal overfor mig. Savner hende ind i mellem,,, måske jeg skal give hende et ring,,, ;o)

Hvad med dig, har du også en lidt anderledes fortælling om hvordan du fik en god ven eller veninde,,,,,?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *