Asparges med mørbrad

Så vil jeg dele denne lækre forårstallerken med jer.

Stegt mørbrad, med Samsø asparges med baconsvøb, nye Samsø kartofler, lidt quinoa, perlebyg, tomater og lidt chilisauce.

  • Start med at koge lidt quinoa og perlebyg. Skal ca. have 20 min. Jeg har vendt det med en færdigkøbt artiskokpesto, bare for at give lidt ekstra smag.
  • Kartoflerne sættes over til kogning og smager simpelthen så skønt. Kunne godt have nøjes med dem til denne ret, men jeg havde nu bare lyst til Quinoaen og perlebyggen.
  • Tomater kan skæres i halve eller du kan købe nogle små søde, de er serveret au naturel.
  • Jeg kom baconsvøb omkring 2 asparges og lagde dem på en meget varm pande, de blev stegt nogle minutter med salt og peber, tog dem af på et stykke køkkenrulle og panden er nu klar til at stege mørbradbøffer.
  • Mørbraden fjernede jeg for bimørbraden og pudses derefter af for øvrige sener, fedt og hinder. Skar den i skiver på ca. 2 cm. bankede dem lidt med hånden og derefter på panden. Steges 3-4 min til de er gennemstegte med salt og peber.
  • Vi havde en god chili dressing , den var god til, men det er jo smag og behag, bearnaise eller purløgsdressing havde også været god til.

Velbekommen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *