Denne nemme aspargesret, kan spise au naturel eller du kan spise den til kød eller fisk. Jeg synes, at ovnbagte asparges passer til alt!
- Start med at skylle dine asparges under koldt vand. Du skal knække bunden af, da den ikke er værd at sætte tænderne i. Du kan mærke hvor knækket skal af. Ca. 3-4 cm.
- Dup dem tørre og læg dem på et bagepapir.
- kom en god olie henover, ikke den billigste du kan finde i Netto. Man må ikke gå på kompromis med sin olie;o)
- Derefter lidt godt havsalt og peber
- De skal bages i en 180 c varm ovn i ca. 15 min.
Hvis du ikke har læst mit indlæg om hvor sunde Asparges er for dig, så start endelig med det…. !
Hej det er en lækker spise, vi drysser lidt italiensk parmesan over dem, det giver en dejlig smag
Ja det er da også super lækkert! Asparges kan bare virkelig spises i så mange varianter,,, mmmm