Borreliose ( Borrelia)

I sidste uge blev vi meget forskrækkede! Andreas blev bidt af en skoflåt og det er faktisk første gang, at det er sket for ham. Lukas og Jonas er blevet bidt mange gange, uden at de har fået problemer.

Desværre fik Andreas et stort voksende rødt udslæt han havde også smerter i sin lyske ( lymfeknuden der arbejder og hæver lidt op) han havde også hovedpine.

Vi valgte så at tage på skadestuen med ham og de konstaterede at han havde fået denne ubehagelige bakterie i sig. Andreas kom straks på penicillin og det hjalp lige med det samme. Det var dejligt at opleve, at han allerede dagen efter havde det bedre, smerterne forsvandt og hans udslæt er næsten forsvundet.

Tak for penicillin og at Gud hørte vores bøn, jeg blev ærlig talt ret bange, da denne bakterie da ikke er til at lege med. Andreas skal have en undersøgelse i næste uge og vi håber, at alt ser fint ud igen.

6 thoughts on “Borreliose ( Borrelia)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *