Unorthodox

Denne mini serie, fra Netlix er rigtig god!

Den handler om pigen Estym, som er født og opvokset i et hasidisk samfund i New York. Det hasidiske samfund har sin oprindelse i 1700- tallets Østeuropa, men er i dag mest synlig i USA og Israel. De har en meget følelsesladet tilgang til deres tro og en meget streng overholdelse af de jødiske skikke.

Man følger denne pige, som prøver at flygte fra et arrangeret ægteskab.

Det er en serie på 4 afsnit og den er virkelig interessant også fordi, man virkelig får et indblik i denne verden, som er så langt fra vores egen.

Jeg vil afslutte med at sige…. HELDIGVIS!

2 thoughts on “Unorthodox

    1. Ja og det er lidt morsomt og helt tilfældigt, men derefter har jeg set en anden israelsk serie på netflix. Det er et drama og hedder Shtisel. Jeg kan godt lide serien, da de for det første taler hebraisk, så man kan ikke bare tænke på 1000 andre ting når man ser et afsnit,, hi hi og det er også fra dette ortodokse miljø. Meget fascinerende at se, hvordan det hele er bygget op omkring ægteskab, job osv. jeg er glad, at jeg ikke er vokset op i de familier. Serien er et drama, men jeg synes, at den er ret sjov. Så den kan jeg varmt anbefale dig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *