Forny din mad

Jeg kan godt lide at bruge al mad op, så man ikke får smidt så meget mad ud. Det er vi danskere nemlig rigtig gode til. Så nu får du en ide til at bruge af det igen og gerne på en lækker måde.

Jeg bagte 6 flutes forleden, som jeg delte med dig. Jeg kom halvdelen i fryseren og valgte så forleden, at lave hvidløgsbrød ud af dem. Det er alle vi alle meget pjattede med herhjemme.

Du starter med at skære brødet i tynde skiver, har vendt et par fede hvidløg i smøret og smører det på dine brødskiver. Du kan komme tomater på eller du kan undvære. Derefter skal der lidt revet mozzarellaost på og og afsluttes med oregano og lidt groft salt.

De skal bages i ovnen i ca. 10 min. De dufter fantastisk og de smager rigtig godt. God fornøjelse!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *